Aktiviteter

DANSK BELGISK HESTEAVL


Aktiviteter i Belgisk Hesteavl Jylland/FynAFLYSNING


Kære medlemmer


På grund af de seneste corona restriktioner må vi konstatere at vi ikke vil kunne afvikle årets efterårsskue i overensstemmelse med regeringens retningslinjer.


Derfor er skuet aflyst! Hopperne som ville være stillet til kåring vil blive hjemmekåret efter aftale med ejerne.


For at give mulighed for at vise sine ungdyr frem alligevel opretter vi nu en fotokonkurrence. Konkurrencen er åben for ALLE medlemmer og man kan deltage i følgende 'klasser'


Hoppeføl

Hingsteføl

1 års hopper

2 års hopper


Der vil være en præmie til vinderen i hver klasse og de vil blive udvalgt af 

Elisabeth Markmann Lysholk Larsen

Claus Jensen

Lise Markussen


Kravet for deltagelse er at man klargør sit dyr som skulle man have deltaget fysisk, tager et billede og sender billede, navn på hesten og eget navn og telefonnummer til 


sekretaerbhj@danskbelgiskhesteavl.dk


SENEST den 26/9 inden midnat


Vi håber på denne måde at få lov at se jeres dejlige heste alligevel og vi vil gerne takke for den store opbakning til årets udstilling. Det er bittert at blive lukket ned med så mange tilmeldte, men det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved.


Vi beklager al ulejlighed det her har forvoldt og håber vi ses senere på vinteren til arrangementer som forhåbentlig vil kunne gennemføres.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen 


Releaseparty/udgivelsesfest for årsskriftet den 28 november


Den 28 november kl 12.00 holder vi en lille sammenkomst med en sild og en snaps og lidt andet godt i Lise Markussens festlokale, Mesing ved Skanderborg.


Efter det på generalforsamlingen i DBH blev besluttet af hovedforeningen ikke mere har økonomi til at betale porto til udsendelse af årsskrifter, vil vi forsøge at fordele så mange som muligt personligt i år. 


Så hvorfor skulle vi ikke benytte lejligheden til at ønske hinanden en glædelig jul og samtidig modtage årsskriftet?


Vi lover dog at alle modtager det inden jul uanset om man deltager eller ej, men derfor håber vi alligevel at mange af jer kunne have lyst til at tage forskud på julen sammen med os, og få en hyggelig eftermiddag. 


Info om sidste tilmelding og pris følger.

Ved kommentarer/ændringer/billeder til hjemmesiden send venligst mail til webmaster@danskbelgiskhesteavl.dk